Afrička šljiva jeftinije i 60%

Afrička šljiva povoljnije


Jedan od danas najtraženijih preparata za muškarce.  Reklamiraju ga stalno na televiziji već godinama. Posebno ga reklamiraju za potenciju i prostatu. Ima mnoštvo informacija na internetu o ovom preparatu.  Predstavljam vam najpovoljniju mogućnost da dođete do ovog preparata.


Ovo je odlična prilika da vrhunski preparat kupite direktno od proizvođača, a ne od posrednika. Afrička šljiva po najpovoljnijim uvjetima.
 
Afrička šljiva 500 mg, 100 Kapsule  za samo 4,59$

Naravno kliknite na link sa kodom za 5$ dodatnog popusta pri prvoj kupovini i besplatno se registrirajte te štedite:

http://goo.gl/Mj7TA9----------------------------

Afrička šljiva informacije sa interneta


Afrička šljiva raste u Africi i na Madagaskaru u tropskim šumama.  Lokalno stanovništvo tradicionalno koristi koru afričke šljive u obliku praha ili čaja u tretmanu benignog uvećanja prostate kao i za potenciju. Stoljećima se, među plemenima u Južnoj Africi, afrička šljiva koristila u tretmanu benignog povećanja prostate.

Ekstrakt Afričke šljive pomaže da se smanji i uspori benigna hiperplazija prostate i upala prostate, usled čega se poboljšavaju sve urinarne tegobe koje prate ova stanja. Analizom literature iz perioda od 1996. do 2000. godine, u kojem je rađeno 18 nasumičnih kontrolisanih ispitivanja koja su uključivala 1.562 muškaraca, zaključeno je da u poređenju sa placebom, Afrička šljiva značajno poboljšava urološke simptome i protok tečnosti (olakšava proces izbacivanja mokraće, smanjuje učestalost naročito noćnog mokrenja, povećava količinu izbačenog urina
 
 Dosadašnja istraživanja pokazala su kako Afričku šljivu muškarci koriste najviše zbog problema povećane prostate. To je neugodno stanje, zbog kojeg dolazi do otežanog mokrenja, a kao rezultat dolazi i do problema s potencijom. Kod Afričke šljive dobro je što rješava tegobe povećane prostate, bez negativnih efekata na muški libido. Ona poboljšava urološke simptome, olakšava proces izbacivanja mokraće i povećava količinu izbačenog urina.

 
Djeluje na dva različita načina. Prvo ublažava smetnje koje muškarac može imati kod erekcije, a kao drugo pomaže kod postizanja i održavanja erekcije. Kod povećane prostate osim otežanog mokrenja problem je što mnogi muškarci zbog toga imaju tegoba u spolnom životu te ne mogu uživati tijekom intimnih odnosa 

Nema komentara:

Objavi komentar