Noni sok sa Tahitia najjeftinije -70%

Noni sok sa Tahitia 946 ml za samo 11,99$

UŠTEDITE I 40$ PO LITRI ČISTOG NONI SOKA SA TAHITIA.

Noni sok sa Tahitia je jedan od najtraženijih sokova. Cijena za litru je načelno iznad 50$. Posebno za one sokove od Nonija koji je porijeklom sa Tahitia.  Naravno da svi želimo uštedjeti. Te vam predstavljam najpovoljniji noni sok sa Tahitia. nevjerovatno niska cijena, a za 100% čisti organski noni sok.

Košta vas samo 11,99$.  Dodate i 4,7$ trošak dostave i dobijete kvalitetan Noni bez konkurencije po odnosu cijene i kvalitete.

Kliknite na link sa kodom za  dodatnih 5$ popusta pri prvoj kupovini i ostvarite vrhunsku uštedu.

http://goo.gl/INJ4pJ

Po mišljenjima kupaca 12 recenzija; Ocjena 4,9 do 5.Tako da su odlične povratne informacije potrošača

Po mom iskustvu pošiljka od pipingrocka dođe za nekih dva tjedna. Na kutiji je naznačena cijena u dolarima bez troška dostave. ----------------------------------------------------------------------------------------

O Noni plodu


Noni je bio smatran svetom biljkom kao Ashyuka, što prevedeno sa Sanskrita znači: "DUGOVJEČNOST

Raste samonikla, a daje plodove tokom cijele godine. Berba je 12 puta godišnje.

Noni je biljka koja sadrži 155 biološki djelotvornih sastojaka. Plod ove čudesne biljke sadrži 18 vrsta aminokiselina, mineralne tvari (željezo, mangan, kalcij, kalij i magnezij) i brojne vitamine (A, C, E). Ono što ga izdvaja je visoka koncentracija enzima: prokseronin, kseronin, damnakantal, skopoeltin, bioflavanoidi, morindin, terpeni itd.

Sadrži 18 vrsta aminokiselina koje pogoduju razvoju mišića te sprečavaju njihovu razgradnju. Radi posebnih biljnih tvari omogućuje obnovu mišićnog tkiva te s toga posebno pogoduje sportašima- podiže razinu seratonina u organizmu koji radi relaksirajućeg učinka na živce zovu još i hormonom sreće. Ovaj hormon regulira mehanizam gladi i sitosti a njegova prisutnost utječe i na odsustvo ili smanjenje glavobolja

- utječe na smanjenje napetosti i stresa koji su česti uzrok povišenog krvnog tlaka

- utječe na razinu lošeg holesterola čime smanjuje mogućnost oboljenja od bolesti krvožilnog sustava

- stimulira probavni sustav i pomaže mu da iz hrane izvuče što više korisnih tvari. Djeluje blago laksativno, a može pomoći i pri mršavljenju zbog svojstva stimulacije probave.

Tajlanđani su od davnina upoznati sa blagodatima nonija. Zovu ga Yor Luk Yor (praise/lobMa Yor, Jejaj, YorBan) Njihovi preci sadili su ih pored kuća (Yor-noni, Ban-kuća), te su vjerovali da ih drvo nonija štiti od uroka i zavisti drugih ljudi. Pojedini djelovi stabla koristili su u mnogobrojne svrhe. Za spravljanje nekih jela, kao prirodna bojila, lišće za parnu kupelj, masažu…

3 komentara:

  1. Jel znate možda do kejg iznosa se može narućiti bez straha da se plate carina i porez?

    OdgovoriIzbriši
  2. Da li je neko koristio ovaj Noni sok od proizvođača Hanoju. Vidim da u Bosni dosta prodavnica ga ima u ponudi... Hvala za informacije.

    OdgovoriIzbriši