Shilajit jeftinije i 60%

Mumyo ili Shilajit po najpovoljnijim uvjetima direktno od proizvođača.

Shilajit Extract 400 mg, 90 kapsula  za samo  8,49$  + 4,7$ dostava

Naravno kliknite na link sa kodom za dodatnih 5$ popusta pri prvoj kupovini  i uštedite:

http://www.pipingrock.com/herb-products-n-to-z/shilajit-extract-400-mg-8112?rwcode=AAG7LZ&_slang=en-US

 • Poštarina 4,7$.
 • Preparati stignu za 14 dana!!!!
 • Plaćanje karticom ili Paypalom. 

 • --------------------------------------------------------------------------------------------

  Postojanje i korisnost Shilajita bila je strogo čuvana tajna Himalajskih jogija za mnogo stoljeća. Indijski jogiji smatrali su Shilajit kao Božji dar i nektar dugovječnosti. Drevni indijski spisi navode čudesne moći Shilajita u rješavanju većine bolesti tijela i uma.

  Koristi Shilajita
  1. Kontrola krvnog tlaka
  2. Čisti krv
  3. Promiče mentalnu koncentraciju
  4. Jača živčani sustav
  5. Koristan kod depresije, psihičkog stresa i mentalnog umora
  6. Učinkovit kod artritisa

  Shilajit ili mumyo su kroz povijest proučavali mnogi čuveni liječnici i znanstvenici poput Aristotela i Paracelzusa, a Avicenna je napisao: "Mumyo izoštrava svijest, jača želudac i olakšava disanje.
  U pećinama visokog gorja u središnjoj Aziji nalazimoshilajit kao nakupine tamno smeđe ili crne smole. Shilajit   predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih biološki aktivnih tvari kao što su aminokiseline, vitamini, minerali te cijeli niz mikro i makro elemenata u obliku koji je iznimno lako dostupan tjelesnim stanicama za apsorpciju.

  Shilajit pripada skupini tzv. adaptogena odnosno posebnih tvari i biljaka koje pomažu organizmu da se bolje prilagodi na povećane zahtjeve kao što su prekomjeran stres, negativni utjecaji zagađenja okoliša itd.
  U sastav Mumyja ulaze: 28 kemijskih elemenata, 30 makro i mikro elemenata, 10 različitih metalnih oksida, 12 aminokiselina (asparginska kiselina, glutamin, glicin, lizin, fenilalanin, tirozin, valin, leucin, metionin, arginin itd.), vitamini B1, B6, B12, C, A, P, E. Od minerala najzastupljeniji su kalcij, natrij, kalij, magnezij, aluminij, željezo, mangan, cink, jod, selen, kobalt, fosfor, krom, bor, vanadij, te ostali minerali u tragovima. Fosfolipidi, prirodni steroidi i steroli, kompleksi polifenola, citrini, terpenoidi, organske masne kiseline, alkaloidi, eterična ulja.
    
   
   
   
  U sanskrtu doslovno značenje Shilajita je "Poput Stijene" - naredba da napravi naše tijelo poput stijene omogućujući mu da izdrži haranje vremena. Shilajit je pomlađivač, tjelesni balzam koji se zbog niza ljekovitih svojstava koristi već tisućama godina za liječenje raznih oboljenja. U Ajurvedi, Shilajit dolazi od dvije riječi: shila – kamen, jit – pobjednički; u prijevodu- onaj koji uništava slabost. Poznat je i kao indijska viagra te tonik za spolne organe.
   
  Shilajit ima neusporedive moći obustave i preokretanja procesa starenja. Indijski jogiji imajući u vidu moći Shilajita, smatrali su da Shilajit ima božanske moći sposobne za iscjeljivanje tijela od gotovo bilo koje bolesti, te za čuvanje naše mladosti. Drevna indijska i kineska literatura spominje Shilajit kao Amrit ili eliksir života i izvor mladosti

  Nema komentara:

  Objavi komentar