Zelena kava jeftinije 60%

Evo još jednog popularnog preparata za mršavljenje, a po nevjerojatno niskoj cijeni. Zelena kava direktno od proizvođača, a po najnižoj cijeni.

Zelene kave 400 mg 50 % klorogenična kiselina,  90 kapsula
 
Za samo 7,49$

Naravno kliknite na link sa kodom za 5$ dodatnog popusta pri prvoj kupovini i besplatno se registrirajte te štedite:
 
http://goo.gl/c0KR7c

Po mojim dosadašnjim iskustvima pošiljke stižu za 10 do 15 dana
  • Poštarina 4,7$.
  • Preparati stignu za 14 dana!!!!
  • Plaćanje karticom ili Paypalom. 
--------------------------------------------------

Zelena kava informacije  sa interneta

Zelena kava za mršavljenje proizvedena je od mljevenih zrna kave koja se ne prži. Zbog toga zelena kava sadrži visok sadržaj klorogene kiseline koja dokazano ubrzava topljenje masnoća u tijelu te je učinkovito sredstvo za mršavljenje.


U jednoj studiji skupina od šesnaest pretilih osoba tijekom dvanaest tjedana uzimala je između 750 i 1050 mg ekstrakta zelene kave. Mjerenja su nakon tretmana utvrdila da su ispitanici prosječno izgubili 10 posto težine i 4,4 posto masti.

Rezultati klinički provedene studije, objavljeni u francuskom znanstvenom časopisu Phytothérapie, pokazuju učinkovito djelovanje ekstrakta zelenih (ne prženih) zrna kave na gubitak težine. Skupina volontera primala je 400 mg beskofeinskog ekstrakta zelene kave dnevno, dok je druga skupina primala placebo. Nakon 60 dana, pripadnici skupine koja je primala ekstrakt zelene kave, izgubili su više od 5,7% svoje početne mase. Nasuprot toga, članovi skupine koja je primala placebo, izgubili su samo 2,8% svoje tjelesne mase.

Nema komentara:

Objavi komentar