Reishi ekstrakt najpovoljnije

Gljiva ReishiZvali su je drvetom života i biljkom dugovječnosti. Vjerovalo se da i samo posjedovanje gljive produžava život vlasnika. Vjekovi konzumiranja donela su joj niz imena: nebeska ili rajska trava, ljek kraljeva, biljka sreće (pre pojave modernog intenzivnog uzgajanja, pečurku je bilo prava sreća ponaći u prirodi) itd. Ma kako je zvali, reč je o pečurki iz porodice Ganoderma koja raste na panjevima drveća, a najcenjenije su bile one ubrane sa šljive ili hrasta.


Reishi ekstrakt 500 mg, 100 kapsula za samo 8,89$.

Naravno iskoristite link sa kodom za 5$ popusta pri prvoj kupovini na pipingrocku, besplatno se registrirajte i uštedite :

http://goo.gl/iSHPe7

 -----------------------------------------------------------------------
Doktor Shi-Jean Lee, najslavniji doktor dinastije Ming u svojoj u svojoj knjizi Ban Chao Gang Moo piše da dugoročno uzimanje Ganoderme Lucidum omogućava formiranje zdravog tela i postizanje dugovečnosti. Ganoderma Lucidum se može uzimati svakodnevno. Dugoročno korišćenje dokazano osnažuje imunološki sistem i bez ikakvih je neželjenih delovanja na ljudski organizam.
Od svih vrsta gljiva sa ljekovitim svojstvima Reishi (Ganoderma lucidum ) ima najdužu tradiciju (gotovo 2.000 godina u Japanu i oko 4.000 godina u Kini). U drevnoj kineskoj i japanskoj kulturi obožavali su je i poznavali kao «drvo života» ili «gljivu dugovječnosti». Ganoderma Lucidum se može uzimati svakodnevno bez ikakvih nuspojava, a dugoročno korištenje dokazano osnažuje imunološki sustav bez ikakvih neželjenih nuspojava po ljudski organizam.
Reishi ima izrazita antivirusna i antibakterijska svojstva, pa se može koristiti kao prirodan antibiotik.

Sastav Reishi gljive – klobuk sadrži ugljikohidrate, aminokiseline, proteine, triterpene,  lipide, alkaloide, vitamin C i vitamin B2.U stručku su nađeni minerali Mg, Ca, Zn, Mn, Fe, Cu, Ge.Spore sadrže holin i betain koji čuva i regenerira jetru i zglobove.Doktor Shi-Jean Lee, najslavniji doktor dinastije Ming u svojoj u svojoj knjizi Ban Chao Gang Moo piše da dugoročno uzimanje Ganoderme Lucidum omogućava formiranje zdravog tela i postizanje dugovječnosti. Ganoderma Lucidum se može uzimati svakodnevno. Dugoročno korišćenje dokazano osnažuje imunološki sistem i bez ikakvih je neželjenih djelovanja na ljudski organizam.
S obzirom da je drvenastog sastava, ne može se koristiti u ishrani, ali se zato od nje pripremaju čajevi, razni ljekoviti preparati u kombinaciji sa drugim ljekovitim vrstama.
 U poslednjih 20 godina testirano je djelovanje Ganoderme Lucidum preparata i utvrđeno je da ova pečurka utiče pozitivno na neurosteniju, nesanicu, kijavicu, razna oboljenja, hepatitis, kronični bronhitis, regeneraciju jetre, poboljšava imunitet, pomaže kod srčanih oboljenja, zatim kao pomoć u smanjivanju muka kod pacijenata sa AIDS-om.

Polisaharidi ove pečurke imaju jak antikancerogeni efekt i u svetu se koriste kao zvanično sredstvo u borbi protiv zloćudnih tumora.

Nema komentara:

Objavi komentar